Credit Ipotecar
Credit Ipotecar: Lei
Termen: Luni
Rata lunară: Lei*


Sunt valabile ipotezele: Debitorul are venituri care pot fi demonstrate documentar; Debitorul nu are alte datorii active; Banii se acordă prin transfer; Creditul se achită în termen. În alte condiții valoarea indicatorilor de pe site variază.

Suma selectată se acordă fără gaj. Alegeți termenul și solicitați un credit.

E simplu - completați câmpurile de mai jos și trimiteți o cerere de credit fără gaj!

Completați cele 3 cîmpuri de mai jos și trimiteți o cerere!

...

CONDIȚII CREDIT Ipotecar:

Doriți să procurați un imobil (casă, apartament etc), sau poate aveți nevoie de credit cu gaj imobil care deja îl dețineți? 

Sunteți în locul potrivit - ne ocupăm noi de asta. Căutăm rapid Creditorul care vă poate oferi creditul dorit conform necesităților Dvs.: fără proceduri complicate și costuri în plus.

Principala condiție în cazul creditelor ipotecare este că trebuie să lăsați în gaj creditorului bunul imobil procurat sau un alt bun imobil deținut de Dvs.

Pentru început, Rugăm să trimiteți o cerere de credit selectând Suma și Termenul dorit. Atât suma cât și termenul poate fi modificat prin slectare, astfel încât să obțineți o rată lunară care o veți putea achita cu ușurință, fără să va afecteze tare bugetul familiar sau afacerea. 

După ce ați trimis cererea, consultanții noștri vor reveni în curând cu un apel pentru a concretiza anumite detalii despre creditul dorit. 

Cererea Dvs va fi pusă la dispoziția celor mai buni Creditori specializați anume în acordarea creditelor ipotecare. Creditorul care primul va prelua cererea Vă va deservi cu plăcere în continuare, preventiv telefonându-vă. 

IMPORTANT: Serviciul nostru pentru Dumneavoastră este gratuit. Nu percem vre-un careva comision. Suntem plătiți de creditorul care Vă va oferi creditul.

Exemplu reprezentativ de cost total credit oferit de parteneri:

- Suma acordată: 100 000 lei;
- Perioada: 12 luni;
- Rata lunară: 10 740 lei*;
- DAE: 62.6%*;
- Cost Total credit: 28 880 lei*;
- Valoarea total plătibilă: 128 880 lei*.

*Valoarea indicatorilor poartă un caracter informativ și pot varia de la un creditor la altul, dar nu pot depăși limitele legale (50% rata dobânzii anuale, comisioane 0.04% pe zi).