Credit Business
Credit Business: Lei
Termen: Luni
Rata lunară: Lei*


Sunt valabile ipotezele: Debitorul are venituri care pot fi demonstrate documentar; Debitorul nu are alte datorii active; Banii se acordă prin transfer; Creditul se achită în termen. În alte condiții valoarea indicatorilor de pe site variază.

Suma selectată se acordă fără gaj. Alegeți termenul și solicitați un credit.

E simplu - completați câmpurile de mai jos și trimiteți o cerere de credit fără gaj!

Completați cele 3 cîmpuri de mai jos și trimiteți o cerere!

...

CONDIȚII CREDIT Business:

Doriți să începeți afacerea proprie, sau poate să o dezvoltați pe cea existentă, dar nu vă ajung mijloace financiare și nu știți unde și la cine să Vă adresați?

Sunteți în locul potrivit - Vă ajutăm noi. Găsim rapid Creditorul care vă poate acorda creditul dorit conform necesităților Dvs.: fără mari bătăi de cap și multă birocrație. 

Partenerii creditori cu care colaborăm acordă credite pentru business cu sau fără faj, în dependență de suma creditului solicitat și gradul de risc la care este supusă afacerea. 

Pentru a afla ce posibilități financiare Vă pot fi puse la Dispoziție, Rugăm să expediați o cerere de credit selectând Suma și Termenul. Ambele pot fi  selectate astfel încât să puteți alege o plată lunară care o veți putea achita cu ușurință, fără să va afecteze tare bugetul familiar sau afacerea. 

După ce ați trimis cererea, consultanții noștri vor reveni cu un apel pentru a obține anumite detalii despre creditul dorit. 

Cererea Dvs va fi plasată în lista de cereri care o pot deschide doar partenerii noștri Creditori, specializați anume în acordarea creditelor pentru business. Creditorul care primul va prelua cererea Vă va deservi cu plăcere în continuare preventiv telefonându-vă. 

IMPORTANT: Serviciul nostru pentru Dumneavoastră este gratuit. Nu percem vre-un careva comision. Suntem plătiți de creditorul care Vă va oferi creditul.

Exemplu reprezentativ de cost total credit oferit de parteneri:

- Suma acordată: 50 000 lei;
- Perioada: 12 luni;
- Rata lunară: 5 369 lei*;
- DAE: 62.6%*;
- Cost Total credit: 14 439 lei*;
- Valoarea total plătibilă: 64 439 lei*.

*Valoarea indicatorilor poartă un caracter informativ și pot varia de la un creditor la altul, dar nu pot depăși limitele legale (50% rata dobânzii anuale, comisioane 0.04% pe zi).