Credit Auto
Credit Auto: Lei
Termen: Luni
Rata lunară: Lei*


Sunt valabile ipotezele: Debitorul are venituri care pot fi demonstrate documentar; Debitorul nu are alte datorii active; Banii se acordă prin transfer; Creditul se achită în termen. În alte condiții valoarea indicatorilor de pe site variază.

Suma selectată se acordă fără gaj. Alegeți termenul și solicitați un credit.

E simplu - completați câmpurile de mai jos și trimiteți o cerere de credit fără gaj!

Completați cele 3 cîmpuri de mai jos și trimiteți o cerere!

...

CONDIȚII CREDIT Auto:

Doriți să procurați un automobil, dar nu Vă ajung bani, sau poate doriți un credit cu gaj automobil care deja îl aveți? Nu știți la cine să vă adresați pentru a rezolva rapid problema?

Ați găsit locul potrivit - Vă ajutăm noi. Identificăm rapid Creditorul care vă poate oferi împrumutul de care aveți nevoi conform solicitării Dvs.: fără prea multe documente în plus și proceduri complicate.

Organizațiile de creditare și băncile cu care colaborăm acordă credite auto cu sau fără gaj, în dependență de suma creditului solicitat, veniturile Dvs și tipul automobilului procurat. 

Pentru început, Rugăm să trimiteți o cerere de credit auto selectând Suma și Termenul de care aveți nevoie. Recomandăm alegerea ratei lunare spre plată care o veți putea achita cu ușurință, fără să va afecteze bugetul familiar sau afacerea mai mult decât cu 40%. 

După ce ați trimis cererea, consultanții noștri vor reveni la Dvs cu un apel pentru a acorda câteva întrebări pentru a concretiza detalii despre creditul solicitat. 

Cererea Dvs va fi pusă la dispoziția Creditorilor parteneri specializați anume în acordarea creditelor pentru automobil. Creditorul care primul va prelua cererea Vă va deservi cu plăcere în continuare, preventiv telefonându-vă. 

IMPORTANT: Serviciul nostru pentru Dumneavoastră este absolut Gratuit. Nu percem vre-un careva comision. Suntem plătiți de creditorul care Vă va oferi creditul.

Exemplu reprezentativ de cost total credit oferit de parteneri:

- Suma acordată: 50 000 lei;
- Perioada: 12 luni;
- Rata lunară: 5 369 lei*;
- DAE: 62.6%*;
- Cost Total credit: 14 439 lei*;
- Valoarea total plătibilă: 64 439 lei*.

*Valoarea indicatorilor poartă un caracter informativ și pot varia de la un creditor la altul, dar nu pot depăși limitele legale (50% rata dobânzii anuale, 0.04% comisioane pe zi).