Credit consum: Lei
Termen: Luni
Rata lunară: Lei*


Sunt valabile ipotezele: Debitorul are venituri care pot fi demonstrate documentar; Debitorul nu are alte datorii active; Banii se acordă prin transfer; Creditul se achită în termen. În alte condiții valoarea indicatorilor de pe site variază.

Suma selectată se acordă fără gaj. Alegeți termenul și solicitați un credit.

E simplu - completați câmpurile de mai jos și trimiteți o cerere de credit fără gaj!

Completați cele 3 cîmpuri de mai jos și trimiteți o cerere!

...

Avantaje:

Etape:

DEPUNEȚI CERERE
online sau la telefon

AȘTEPTAȚI OFERTA
cca 15 min

PRIMIȚI BANII
numerar sau transfer

Despre credite.md

CREDITE.MD este platforma care facilitează obținerea de credite de către Debitori și totodată oferă posibilitate Creditorilor să identifice eficient potențiali clienți și să valorifice cererile de credit ale propriilor clienți pe care nu le pot credita.

În dependență de venituri, gradul de îndatorare și necesitățile financiare aici veți găsi cea mai potrivită ofertă de creditare. Noi acordăm consultanță și asistență la toate etapele de finanțare, începând de la evaluarea capacității de plată a Debitorului și identificarea Creditorului potrivit, până la oferirea soluțiilor de achitare a datoriilor în caz de incapacitate temporară de plată.

La moment găsim soluții financiare pentru creditele în sume de la 1 000 până la 1 000 000 lei. Creditele pot fi acordare fără gaj sau cu gaj, în dependență de suma solicitată și condițiile creditorului. Banii pot fi primiți în numerar la terminalele de plăți CashOut, la oficiile poștale, prin casieriile creditorilor, prin transfer direct pe cardul Dvs sau pe cont.
Pentru a primi o ofertă de credit este necesar să depuneți o cerere online 24/7, în partea de sus a paginii CREDITE.MD, selectând suma și completând cele trei câmpuri: Numele, idnp și nr. telefon.

Condiții acordare credite de către parteneri:
- Suma minimă: 1 000 lei;
- Suma maximă: 1 000 000 lei;
- Perioada minimă: 3 luni;
- Perioada maximă: 60 luni;
- DAE maxim: 87%.

Exemplu reprezentativ de cost total credit:
- Suma acordată: 5 000 lei;
- Perioada: 12 luni;
- Rata lunară: 596 lei*;
- DAE: 77,2%*;
- Cost Total credit: 2 207 lei*;
- Valoarea total plătibilă: 7 207 lei*, care include creditul de 5 000 lei, comision acordare 730 lei, și dobânda 1 477 lei.

*Sunt valabile ipotezele: Debitorul are venituri care pot fi demonstrate documentar; Debitorul nu are alte datorii active; Banii se acordă prin transfer; Creditul se achită în termen. În alte condiții valoarea indicatorilor variază.